Szúrófűrész lapok (eqv, to bosch t118b) 5 db/cs (KEN2401170K)

Termék ára: 1 283 Ft

Minőségi acélokból gyártva, hogy megfeleljen az ipari és hobbi alkalmazások követelményeinek. Kartonlapra szerelt csomagolásban. A nagy fogszámú (TPI) fűrészlapok lassabban vágnak, és simább vágófelületet eredményeznek. A kisebb fogszámú fűrészlapok gyorsabban vágnak, de durva élt hagynak a munkadarabon. Természetesen különféle anyagok különböző vágott felületet adnak, mely függ az anyag jellegétől, illetve a vágás irányától. Bizonyos fémek vágása esetén kenőolaj vagy kenőzsír használatára is szükség lehet, mely csökkenti a súrlódást és elvezeti a keletkező hőt. Különböző technikákat alkalmazhatunk hogy elkerüljük a vágott él hasadását faanyag vágásánál, különösen rétegelt anyagok esetén. Ilyen lehet a hasadásgátló betét használata. Ez egy műanyag betét, melyet a szúrófűrész talplemezébe helyezve csökkenti a fűrészlap körüli rést. Egy másik lehetőség, hogy a fán bemetszük a vágás vonalát, amit aztán igyekszünk a vágással minél pontosabban követni. Egy további lehetőség, hogy a vágás vonalát ragasztószalaggal fedjük le, ez ideiglenesen rögzíti az anyagot amíg a vágás elkészül.

őTő típusú szár
őTő típusú vagy bajonett illesztés, melyet az alábbi márkájú szúrófűrészek használnak: AEG, Atlas Copco, Bosch, DeWalt, Elu, Hitachi, Holz-Her, Kobe, Makita, Metabo.

A termék további adatait a nagyítható képek tartalmazzák. A termékképen szereplő árak nettó árak. Webáruházunkban természetesen bruttó (áfás) árak vannak feltüntetve.

További termék jellemzők:

Szállítás2-14 munkanap
Kiszerelés1 csm (csomag)
Min. rendelhető mennyiség1 csm (csomag)
Súly0.74 kg
Egységár1283 Ft/db

Keresés

HÍRLEVÉL